Een onbetaald uitzicht over het Wantij

het-dok-stadswerven-ex1
het-dok-stadswerven6
het-dok-stadswerven-ex2
het-dok-stadswerven-ex3
het-dok-stadswerven8
het-dok-stadswerven-in1

Wonen in HET DOK

Tijdens de ontwikkeling van Het Dok is zoveel mogelijk rekening gehouden met de woonwensen die onze woningzoekenden kenbaar maakten. Het Dok heeft vijf woonlagen waarin twintig appartementen in dertien verschillende woningtypes zijn ondergebracht. Hoe gevarieerd de verschillende woningtypes ook zijn, ze hebben alle een aantal gemene delers: grote zongerichte balkons bijvoorbeeld en een onbetaalbaar uitzicht over het Wantij.

Het DOK bestaat uit twintig appartementen waarvan er veertien te koop zijn. Zes appartementen worden in de vrije sector te huur aangeboden.

Op de eerste woonlaag van Het Dok bevinden zich aan de westkant twee kleine appartementen van 62 m2 en 63 m2  met een loggia als buitenruimte. Deze woningen zijn op 1 meter 50 boven de straat geplaatst om zo voldoende privacy te bieden. Ze zijn vanaf de straat bereikbaar met een buitentrap. 

Op dit nivo is ook een appartement gesitueerd van 94m2 met een mossedumtuin op het binnenterrein en een groot terras aan de straatkant. Op de twee woonlagen daarboven zijn appartementen ontworpen van 87 tot 100 m2. Op de bovenste twee woonlagen variëren de woningen van 87 tot 155 m2. Twee van de drie woningen op de toplaag hebben grote dakterrassen met een wijds uitzicht. Vanaf deze terrassen zult u zelfs de Merwede zien.

 

 

Duurzaamheid en comfort

Schermafbeelding 2015-12-01 om 09.17.51

NOOIT MEER KOUDE VOETEN. Er is een laag temperatuur verwarming opgenomen in de zwevende dekvloer van de appartementen. Verse buitenlucht wordt, alvorens het appartementen te worden ingeblazen, op temperatuur gebracht door de vrijkomende warmte van de afgezogen lucht te benutten. Deze voorziening verhoogt de energieprestatie en het comfort van de appartementen aanzienlijk.

 

Schermafbeelding 2015-12-01 om 09.18.17

ZONNEPANELEN. Op het dak van Het Dok worden zonnepanelen geplaatst die een
bijdrage zullen leveren aan de verlichting van de algemene ruimten en de stallingsgarage. Een investering die uiteindelijk weer voordeel oplevert voor de koper, deze hoeft daardoor minder servicekosten te betalen.